Agenda

Rotterdam Contemporary Art Fair

 cescRotterdam Contemporary Art Fair 10 t/m 14 februari  In deze week nemen we deel aan de 5e editie van Rotterdam Contemporary Art Fair tijdens de Rotterdam Art Week. In de volledig gerenoveerde bovenzaal van de Cruise Terminal, met uitzicht over de Maas, tonen 70 galeries en vertegenwoordigers van hedendaagse kunst en design hun beste werken. De 5e editie is een jublileumeditie en krijgt daarom een extra feestelijke invulling. Rotterdam Contemporary is dé hedendaagse kunstbeurs van het moment. Het kunstevenement is een totaalbeleving met naast beeldende kunst, artist talks, muziek en lekker eten en drinken.     vezels & staal We tonen een selectie van werken in vilt van Felt for Architecture by Claudio Varone & Anneke Copier en Feltgood by Ellen van der Wiel, textile wallhangings van Femke van Gemert en stalen sculpturen van Henk Rusman. Aansluitend aan de beurs is meer werk van deze kunstenaars te zien in onze galerie van 20 februari t/m 28 maart. Via onze site kunt u gratis tickets bestellen en een impressie zien van het werk van de kunstenaars. We zien u graag op de beurs of in de galerie.

grooots

 

ccsd

 

 

Breestraat 23

5256ED Heusden

0642 962 805

www.grooots.com

galerie@grooots.com

uitnodiging exposities